onsdag den 16. oktober 2013

Tomatsuppe

Nu når det begynder at blive koldt udenfor, skal der jo til at serveres nogle lækre supper!
Derfor kommer der en lækker opskrift på en tomatsuppe. Suppen kan både nydes kold og varm.

Ingredienser til 4-6 personer:
1 stk. løg
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk. olivenolien (Kan købes i butikken til 45,-)
3-4 spsk. hvid balsamico (Kan købes i butikken til 45,-)
1 tsk. crema di peperonicino (Chili tapenade. Kan købes i butikken til 35,-)
1 fl. polpa di pomodoro (Kan købes i butikken til 45,-)
3 dl. hønsebouillon
1 spsk. rørsukker
Salt og friskkværnet peber

Sådan tilbereder du suppen:
Svits finthakket løg i olivenolie til de er bløde. Tilsæt presset hvidløg. derefter den hvide balsamico og rør godt rundt. Hæld hele flasken polpa di pomodoro, 1 tsk. crema de peperonocino, 1 spsk. rørsukker og 3 dl hønsebouillon i gryden. Lad suppen simre i 20 minutter. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.


Pynt suppen: Inden serverin pyntes suppen med 1 tsk. enten basilikum, rucola eller brændenælde pesto og en runde eller to med en mørk balsamico.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar