mandag den 9. december 2013

Ideer med lakrids marcipan ✿

 

Marcipanlakridskonfekt

150 g lakrids marcipan
200 g hvid chokolade
evt. perlemorsstøv til at pynte med

Skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter og dyp i tempereret hvid chokolade.

Kom evt. lidt af chokoladen i en plastpose eller i et stykke foldet bagepapir og lav fin dekoration, som pensles med perlemorsstøv, når den er størknet.




Lakridskugler version 1(Ca. 15 lakridskugler)
• 100 g. marcipan
• 5-8 stk. af din favorit lakrids (vi anbefaler nr. 5)
• Lidt citronsaft
• 150 g. mørk chokolade (til overtræk)
• Pynt med flormelis

Lakridskugler version 2(Ca. 15 lakridskugler)
• 100 g. marcipan
• ½ tsk. stødt kanel
• ½- 1 tsk. Raw Liquorice Powder
• 1 spsk. stærk kaffe
• 150 g. hvid chokolade (til overtræk)
• Pynt med Raw Liquorice Powder

Bland ingredienserne i de to lakridsopskrifter, så der i alt er to konfektblandinger. Form de to blandinger til ca. 30 kugler. Stil lakridskuglerne på køl i 30 min., til marcipanen har samlet sig. I mellemtiden smeltes mørk og hvid chokolade til henholdsvis version 1 og 2, og overtrækkes lakridskuglerne når de er afkølede. Pynt med lakridspulver på kuglerne med hvid chokolade (når chokoladen er våd) og flormelis på kuglerne med mørk chokolade (når chokoladen er størknet).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar