Marcipanlakridskonfekt
150 g lakrids marcipan200 g hvid chokolade
evt. perlemorsstøv til at pynte med
Skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter og dyp i tempereret hvid chokolade.
Kom evt. lidt af chokoladen i
en plastpose eller i et stykke foldet bagepapir og lav fin dekoration,
som pensles med perlemorsstøv, når den er størknet.

• 100 g. marcipan
• 5-8 stk. af din favorit lakrids (vi anbefaler nr. 5)
• Lidt citronsaft
• 150 g. mørk chokolade (til overtræk)
• Pynt med flormelis
Lakridskugler version 2(Ca. 15 lakridskugler)
• 100 g. marcipan
• ½ tsk. stødt kanel
• ½- 1 tsk. Raw Liquorice Powder
• 1 spsk. stærk kaffe
• 150 g. hvid chokolade (til overtræk)
• Pynt med Raw Liquorice Powder
• 100 g. marcipan
• ½ tsk. stødt kanel
• ½- 1 tsk. Raw Liquorice Powder
• 1 spsk. stærk kaffe
• 150 g. hvid chokolade (til overtræk)
• Pynt med Raw Liquorice Powder
Bland ingredienserne i de to lakridsopskrifter, så der i alt er to
konfektblandinger. Form de to blandinger til ca. 30 kugler. Stil
lakridskuglerne på køl i 30 min., til marcipanen har samlet sig. I
mellemtiden smeltes mørk og hvid chokolade til henholdsvis version 1 og
2, og overtrækkes lakridskuglerne når de er afkølede. Pynt med
lakridspulver på kuglerne med hvid chokolade (når chokoladen er våd) og
flormelis på kuglerne med mørk chokolade (når chokoladen er størknet).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar